Stadion!

jag och Dunet hoppar LC & LB (om jag minns rätt) på den anrika Gröna Banan vid Stockholms Stadion. det går helt åt fanders, vi var båda ovana vid såna stora gräsbanor med alldeles för mycket att titta på... men det var en kul upplevelse att få tävla där. det är under Stockholm Summergames 1997.


jag och Lillen tränar hemma hos Nicky Åstrand i Bro, Lillen är i superform och går hur bra som helst :) sista sommaren jag hade honom, några månader senare var han såld och Dunet var min istället.



hoppsan....

hoppar LC i Enköping 23/11-97. Allt går kanonbra, så blir det ett dumt stopp... Dunet tycker nog synd om mig och tar ett extra hinder efter målgången trots mina bromsförsök... :) haha å jag bara skrattar och klappar henne... min lilla The Dun Thing <3

fina fina ponny...

jag och min galna irländare, The Dun Thing aka Dunet, på hoppträning för Nicky Åstrand i Stäket, 1996... å vad jag saknar den tiden...



medryttarhäst!

har ju glömt skriva att jag skaffat mig en medryttarhäst! han heter Tabasco och står på Årsta Säteri i Österhaninge, precis bredvid Årsta Slott, så det är så fint därute :) jättestor är han och jag var fundersam först till om jag skulle börja rida honom eller inte, eftersom jag fortfarande är en sån ponnytjej... även om jag red mycket stora hästar nere i Skåne, så har jag inte riktigt fått grepp på dom ändå, jag red ju ändå helst ponnyerna därnere. halvblod är han för övrigt.



stallet, visst är det fint?



blogga Anja, blogga!!!

åh jag vet... så seg... hmmm. vad har hänt sen sist... jo, jag och mamma var till Rastaborg och hälsade på Lillen! min fina lilla 29-åriga gubbe... så underbart det var att se honom igen :) vi gick en sväng med honom, kramade och pussade på honom, tog en massa foton å så :) han var precis som jag minns honom, å pussas kunde han fortfarande :)) han visste exakt vad jag ville när jag satte upp min hand mot min mun :)




annars då... hmm... har haft semester nu i 2 veckor, jag och M åkte till London tors-tis, hade det superbra :)

jag å Lillen kommer 2:a i LB!


RSS 2.0